“Nog niet bekomen van de eerste schok kwam het moment dat we toch echt allerlei zaken in gang moesten zetten. Gelukkig werd Eva ons aangeraden en dat had geen betere match kunnen zijn. In korte tijd moeten er veel beslissingen worden genomen. Bij Eva is alles mogelijk en ze maakt het behapbaar zodat je niet overweldigd wordt. Eva nam ons bij de hand en zorgde met haar oog voor detail en persoonlijke touch voor een indrukwekkende dag waar wij met heel veel voldoening op terugkijken. Eva, dank je wel!”

Dhr. F. van SeumerenAmsterdam, mei 2023
” Vanaf het allereerste moment dat ik je benaderde naar aanleiding van het onverwachte overlijden van mijn vader, ben je er voor ons geweest. Jouw warme betrokkenheid en doortastende optreden hebben ons gedragen; wij hoefden alleen nog maar na te denken over onze persoonlijke voorkeuren voor een zo mooi mogelijk afscheid.
De wijze waarop jij de praktische organisatie op je schouders neemt, kan ik van harte aanbevelen aan iedereen die in eenzelfde verdrietige situatie terechtkomt. Duizendmaal dank je wel.”
Mevr. W. HogewindWassenaar, april 2023

“Je hebt ons zo enorm geholpen bij de uitvaart van mijn vader. Het overlijden was totaal onverwacht en er kwamen zoveel zaken op ons af. Je loodste ons heel zorgvuldig en empathisch door deze roerige tijd, waarbij je ons stap voor stap meenam langs de belangrijke beslissingen met elk moment ook de ruimte voor bespiegelingen. Dit resulteerde in een hele persoonlijke en intieme rouwtijd, waar we met de familie met een zeer goed gevoel op terugkijken. 

Ga graag door met je mooie werk opdat je nog vele families kan bijstaan.”

dhr. F.W. HogewindWassenaar, maart 2023

“Dank voor de geweldige betrokkenheid na het overlijden van mijn grote Liefde en onze lieve Vader en Opa! Je was de hele week voor ons een grote steun. Iedere dag kwam je kijken hoe het met Opa ging, die prachtig thuis lag opgebaard. Ook de afscheidsceremonie onder jouw begeleiding was perfect. Je bracht rust in ons gezin. Dank voor alles.”

familie DercksenMuiden, februari 2023

“Het was erg fijn om de uitvaart door Eva te laten verzorgen. Ze heeft ons gedurende het hele proces ontzorgd, van begin tot eind had ik het vertrouwen dat zij het proces overzag zodat wij ons konden richten op het afscheid en niet bezig waren met praktisch geregel.
Eva is ook volledig transparant en duidelijk geweest over de financiën. Er waren geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Dat is erg prettig.”

dhr. G. NiamutAmsterdam, december 2022

“Eva is gewoon degene die je aan je rechterzijde wilt in het proces van rouw en afscheid nemen. Wij hebben onze dochter kort na haar geboorte verloren. Eva is een luisterend oor, maar denkt ook aan de zaken waar jij als rouwende persoon niet aan denkt. Ze is scherp, denkt aan details en ze heeft de meest liefdevolle en mooie ideeën, zowel voor het afscheid als het proces ernaartoe. De kaart die we in samenwerking met Eva en de drukker hebben gemaakt is persoonlijk, bijzonder en heel dierbaar voor ons geworden. Wij kijken met liefde terug op deze dagen en hadden ons niet een mooier afscheid kunnen wensen. Dank je wel hiervoor Eva!”

mevr. G. BosmaLaren, september 2022

“Ze inspireerde ons om keuzes te maken die leidden tot een mooi afscheid met persoonlijke accenten (zonder kleffe cake en koude koffie). Eva heeft ons steeds verschillende opties voorgelegd, bijvoorbeeld qua kist, drukwerk, fotograaf en locaties, en geholpen met het maken van de juiste keuzes. Daarbij was steeds alles mogelijk. Het is erg fijn dat er niet vooraf een beperking was qua aanbod en dat in principe alles mogelijk was. Alle opties die ze voorstelden waren steeds kwalitatief hoogwaardig, we zijn bijvoorbeeld erg blij met de mooie foto’s en video’s en de prachtige kaart die qua design precies op onze wensen is afgestemd.

Hopelijk duurt het nog lang, maar bij een volgend afscheid zullen we Eva zeker weer bellen.”

mevr. J. HagenOuderkerk aan de Amstel, december 2022

“Eva was onze rots in de branding toen mijn echtgenoot, respectievelijk vader vrij plotseling overleed vlak voor de donkere dagen voor kerstmis.
Zij heeft ons dag en nacht bijgestaan op een heel rustige manier heeft ze ons door deze zware tijd heen geloodst.
Wij zijn haar hier eeuwig dankbaar voor.”

Mevr. C. en dhr W. Bentinck van SchoonhetenAmsterdam, december 2021

“Ik raad de betrokkenheid van Eva de la Mar aan! Al voor het voorziene overlijden van onze moeder, kregen mijn zus en ik de juiste tips.
Op de dag van overlijden ontstond er bij ons geen stress, want we hoefden alleen maar keuzes in te vullen en zij regelde het verder weer.
Zo konden wij onze tijd gebruiken voor inhoud, de persoonlijke contacten en herinneringen. Ik heb aldus goed afscheid kunnen nemen, met dank aan Eva…”

dhr. M. van der BaanAmsterdam, augustus 2022

“Eva heeft een prachtig afscheid voor mijn vrouw georganiseerd, waar alle elementen die een belangrijke rol in haar leven hebben gespeeld schijnbaar moeiteloos aan elkaar vast werden geknoopt. Eva was een luisterend oor, stond open voor onze wensen, durfde door te vragen, hielp met het nemen van beslissingen, had aandacht voor details, en kwam met mooie en subtiele suggesties voor de rouwkaart en de sfeer van het afscheid. Het is een onvergetelijke dag geworden, waar we ondanks het verdriet met trots op terugkijken. Dank dat je dat mogelijk hebt gemaakt.”

dhr. G.P. den HollanderBilthoven, juni 2022